Graduate record examinations



Download 200,01 Kb.
Page4/5
Date conversion17.07.2017
Size200,01 Kb.
1   2   3   4   5

Section 6 - Quantitative Reasoning




25 Questions




Question 1.


Answer: Choice C. The two quantities are equal.

Question 2.


Answer: Choice B. Quantity B is greater.

Question 3.


Answer: Choice B. Quantity B is greater.

Question 4.


Answer: Choice D. The relationship cannot be determined from the information given.

Question 5.


Answer: Choice D. The relationship cannot be determined from the information given.

Question 6


Answer: Choice C. The two quantities are equal.
Question 7.


Answer: Choice B. Quantity B is greater.

Question 8.


Answer: Choice B. Quantity B is greater.

Question 9.


Answer: Choice D. The relationship cannot be determined from the information given.

Question 10.


Answer: Choice B. 12

Question 11.

In question 11 you were asked to enter either an integer or a decimal number. The answer to question 11 is 14.4%.



Question 12.


Answer: Choice C. one comma negative 3

1   2   3   4   5


The database is protected by copyright ©sckool.org 2016
send message

    Main page