Graduate record examinations



Download 200,01 Kb.
Page3/5
Date conversion17.07.2017
Size200,01 Kb.
1   2   3   4   5

Section 5 - Quantitative Reasoning.




25 Questions




Question 1.


Answer: Choice C. The two quantities are equal.

Question 2.


Answer: Choice A. Quantity A is greater.

Question 3.


Answer: Choice B. Quantity B is greater.

Question 4.

Answer: Choice C. The two quantities are equal.

Question 5.


Answer: Choice A. Quantity A is greater.

Question 6.


Answer: Choice D. The relationship cannot be determined from the information given.

Question 7.


Answer: Choice B. Quantity B is greater.

Question 8.


Answer: Choice B. Quantity B is greater.

Question 9.


Answer: Choice C. The two quantities are equal.

Question 10.

In question 10 you were asked to enter an integer or a decimal. The answer to question 10 is 100.



Question 11.


Answer: Choice E. negative 3

Question 12.

Answer: Choice D. $90

Question 13.


Answer: Choice D. 14.0

Question 14.


In question 14 you were asked to enter a fraction. The answer to question 14 is fourteen over five.

Question 15.

The answer to question 15 consists of one of the answer choices.



Inequality B. x cubed is less than x

Question 16.


Answer: Choice B. 5x + 2

Question 17.


Answer: Choice A. 67.6%

Question 18.

The answer to question 18 consists of one of the answer choices.



Statement C. In 2000 Germany’s gasoline tax revenue was more than 3 times its tobacco tax revenue.

Question 19.


Answer: Choice C. 30%

Question 20.


Answer: Choice E. $50 billion

Question 21.


Answer: Choice C. 87

Question 22.


Answer: Choice B. 24

Question 23.


Answer: Choice D. 4 sevenths

Question 24.

The answer to question 24 consists of all six of the answer choices.

Value A. 1

Value B. 2

Value C. 3

Value D. 4

Value E. 5

Value F. 6



Question 25.


Answer: Choice B. $30,000
1   2   3   4   5


The database is protected by copyright ©sckool.org 2016
send message

    Main page